Don’t Cry, Organize – Oproep aan HVV leden – door Simcha de Haan

We hebben op 19 november in het  ‘Achterhuis’, de Couscouskas in Amsterdam Zuid een gesprek met het huidige bestuur en wij zijn blij dat Mordechai Krispijn bereid is om te bemiddelen. Hij gaf met deze mail (link) een prachtige aftrap, en wij dringen erop aan dat Peter, Rick, Arno en Pasqual alle vier komen om de weg naar herstel van vertrouwen, groei, zichtbaarheid en impact op de Nederlandse politiek in te zetten.  

We hebben binnen HVV en in heel Nederland op landelijk, regionaal en lokaal niveau behoefte aan mensen die weten hoe ze kunnen bijdragen aan de kunst van de erkenning en een nieuwe bestuurscultuur. We roepen leden op om zich ermee te bemoeien. Meld je met ideeën en suggesties bij de andere nieuwsbrief, en meld je als kandidaat of vrijwilliger voor de aanstaande acties, campagnes en verkiezingen of vertel ons wat je op kunt pakken als Hart Voor Vrijheid het initiatief van onderop gaan zien en waarderen. 

What can you do for your party, your town, your region, your country?  Stuur stukken in.. wij plaatsen ze.

Aanvullend – door Vincent Adolfse

In aanvulling op bovenstaand van Simcha kom ik met dit vervolg. Het bestuur zet in op ‘meer begrip voor elkaar’. Ik zie dat als een goed teken. Het bestuur hoeft  – van onze ‘dissidenten’ zijde –  maar één ding te begrijpen. Namelijk dat de bestuurders Verhagen, Van den Neste, Eigenraam en Artz na elf bestuurs-, wets- en voornamelijk HVVkernwaarden overtredingen [BEKIJK ZE HIER]  hun bestuursfuncties direct opgeven.

Volgens mij hoeft de bespreking van komende 19de november niet langer dan 5 minuten te duren en kunnen we daarna het glas heffen op een de toekomst met een nieuw bestuur. Proost!

En aan alle leden van HVV. Wees voorbereid op een actieve vereniging Hart Voor Vrijheid. Er gaat veel veranderen onder het nieuwe bestuur.

terug naar De Andere Nieuwsbrief

 


© Hart voor vrijheid Amsterdam.