FAQ

1. Waar staat Hart Voor Vrijheid Amsterdam voor? (klik voor antwoord)

Wij zijn Amsterdamse burgerrechten activisten. Wij willen de waarheid weten. Wij verzetten ons tegen vaccinatiedrang, dwang en lockdowns. Wij luisteren, bevragen, analyseren, problematiseren en diskwalificeren. Dit gaat over onze veiligheid en volksgezondheid. Een grote groep mensen voelt zich angstig, buitengesloten, de mond gesnoerd, gedemoniseerd en tegen elkaar opgezet.

Wij gaan voor liefde, vrijheid en democratie. Zacht, open en kwetsbaar als het nieuwe sterk. Openheid, transparantie, herstel van vertrouwen, herstel van de rechtsstaat. Een faciliterende overheid. Als we dit willen, moeten we het zelf doen. Maak je ook hard voor Amsterdam en claim mede-eigenaarschap en zeggenschap over je eigen stad. 

2. Wat is het verband tussen HartVoorVrijheid en HartVoorVrijheid Amsterdam? (klik voor antwoord)

HVVAmsterdam is autonoom onderdeel van HVV (NL). We zijn samen één vereniging (zie ook hartvoorvrijheid.nl)

3. Is er een verband tussen Hart voor Vrijheid Amsterdam (HVV Amsterdam) en de Facebookgroep #hartvoorvrijheid? (klik voor antwoord)

(https://www.facebook.com/groups/hartvoorvrijheid) is een privé FB-groep opgericht door Suzanne de Grijs. We delen dezelfde naam en kernwaarden: liefde, vertrouwen, vrijheid en verbinding. De FB-groep is niet politiek bezig. HVVAmsterdam is dat ten dele wel. We hebben politieke ambities om onze doelen te bereiken maar in eerste plaats is HVVAmsterdam een burgerrechtenbeweging en geen politieke partij. 


© Hart voor vrijheid Amsterdam.