Op 2 nov. 2022 om 10:14 heeft Morry Krispijn <mordechai@armyoflove.nl> het volgende geschreven:

Beste allen,

Sinds geruime tijd neem ik vanaf de zijlijn enige onrust waar binnen HVV. Jammer maar zo gaan die dingen soms (helaas).

Stephan heeft mij gevraagd een poging te doen tot een bemiddeling. Natuurlijk ben ik daartoe bereid. Ik had dit het liefst met Anna aan mijn zijde gedaan maar Anna ziet zich door gezondheidsredenen genoodzaakt even rustig aan te doen. Er is bij haar helaas Bellse Parese geconstateerd (aangezichtsverlamming). Natuurlijk zijn we hier enorm van geschrokken en hopen wij op een goed en voorspoedig herstel.

Over HVV: Ik besef mij terdege dat eenieder van jullie het graag anders zou zien. De meesten van jullie heb ik persoonlijk leren kennen als lieve, betrokken en rechtvaardige mensen. Geen mensen die elkaar de tent uitvechten… en toch. Vanaf deze comfortabele zijlijn kan ik nu mijn mening gaan geven en gaan roepen dat het anders zou moeten maar mijn gevoel zegt mij dat jullie vanuit de beste intenties hebben gehandeld. Voor het gesprek zou ik jullie willen vragen om er open in te gaan en de huidige omstandigheden zoals die eerder zijn ontstaan, hoe lastig ook, los te laten.

Ik wil jullie ook vragen om te beseffen en open te staan voor de mogelijkheid dat jullie energetisch aangevallen zijn. Geen idee of je dit gelooft maar zowel Anna als ik hebben de laatste twee en halve jaar genoeg gezien om te weten dat de kans hierop vrijwel 100% is. Wat dit betekent of kan betekenen bepaalt iedereen voor zichzelf. Voor ons is het inmiddels een feit dat alle, maar dan ook alle lichtinitiatieven, ook op individueel niveau, onder aanval liggen met alle consequenties van dien. De kans is wat mij betreft groot dat jullie de afgelopen periode beslissingen hebben genomen die niet in lijn liggen met wie je werkelijk bent of waar je werkelijk voor staat als mens.

Ik weet het, het gaat misschien ver. Toch wil ik je vragen ook door die bril naar de mogelijkheid te kijken om samen te komen.

Voor mij is niemand geschorst, zijn er geen royementen en sterker nog; is er ook geen bestuur. Het zijn allemaal termen en systemen die ons, om tot verbinding te komen, niet dienen. Ik nodig jullie dan ook uit om als MENSEN, los van posities en rollen bij elkaar te komen en elkaar aan te horen.

Lieve groet,

Mordechai

terug naar De Andere Nieuwsbrief


© Hart voor vrijheid Amsterdam.