Hier komt informatie over de referenda die Hart Voor Vrijheid Amsterdam gaat aanvragen.
  1. € 150.000.000 (honderdvijftigmiljoen euro) per jaar uit het budget ‘externe partijen’ direct voor Amsterdammers. € 300.000.000 (driehonderdmiljoen euro) per jaar geeft de Gemeente Amsterdam uit  aan ‘externe partijen’, zogenaamde professionals – meestal het resultaat van nepostisme. Wij Amsterdammers kunnen het zelf doen en hebben deze partijen helemaal niet nodig. Hart Voor Vrijheid Amsterdam – vraagt in een de eerste jaargang – 50% dus €  150.000.000 (150mio) van dit budget.  In de jaren die volgen gaan we zien of we meer dan € 150 mio gaan vragen. DAAR GAAN WE EEN BINDENDREFERENDUM VOOR AANVRAGEN – WAT VIND DE AMSTERDAMMER?
  2. Geen handhaving coronamaatregelen (nooit meer lockdown).  Den Haag zal in opdracht van de WHO (World Health =Homocide Organisation) en de WEF (World Economic Forum) als trouwe schoothond in het najaar 2022 weer komen met ‘cojonamaatregelen’. Dat willen wij Amsterdammers niet. DAAR GAAN WE EEN BINDENDREFERENDUM VOOR AANVRAGEN – WAT VIND DE AMSTERDAMMER?
  3. Proefproject basisinkomen. En dan NIET zoals het World Economic Forum basisinkomen – dus geen controle door de overheid. Er zijn te veel Amsterdammers die moeten overleven en niet toekomen aan zelfontwikkeling. Een basisinkomen zal daarvoor een oplossing zijn – mits de overheid daar geen voorwaarden aan stelt zoals we gewend zijn van onze (r)overheid. DAAR GAAN WE EEN BINDENDREFERENDUM VOOR AANVRAGEN – WAT VIND DE AMSTERDAMMER?
  4. Betalingen door de gemeente niet terugvorderbaar. Het kan niet zo zijn dat als de overheid/gemeente betalingen doet aan burgers – en er later op terugkomt en deze terugvordert. Eens betaald blijft betaald. De overheid brengt burgers in de problemen met hun terugvorderingen en dat moet afgelopen zijn. DAAR GAAN WE EEN BINDENDREFERENDUM VOOR AANVRAGEN – WAT VIND DE AMSTERDAMMER?
  5. Amsterdammers willen HUURVERLAGING   (hoezo huurverhoging?). DAAR GAAN WE EEN BINDENDREFERENDUM VOOR AANVRAGEN – WAT VIND DE AMSTERDAMMER?
  6. Schaf de boa’s af en school ze om naar nuttige beroepen. Boa’s zijn er alleen maar om doorgeslagen overheidscontroles te realiseren die TEGEN de belangen van Amsterdammers zijn. Dat moet afgelopen zijn. DAAR GAAN WE EEN BINDENDREFERENDUM VOOR AANVRAGEN – WAT VIND DE AMSTERDAMMER?
  7. Geen smart city (maar smart citizens). Smart city zal gebruikt/misbruikt worden voor spionage van burgers waar we niet op zitten te wachten. DAAR GAAN WE EEN BINDENDREFERENDUM VOOR AANVRAGEN – WAT VIND DE AMSTERDAMMER?
  8. Gratis openbaar vervoer. Geen nutteloze uitgaven meer aan controle van plaatsbewijzen maar gewoon gratis instappen in tram, metro en bus. DAAR GAAN WE EEN BINDENDREFERENDUM VOOR AANVRAGEN – WAT VIND DE AMSTERDAMMER?
Dit zijn de eerste 8 referendavoorstellen. Ondersteun ons – registreer je met je email – en dan zullen er meer volgen!
We gaan Amsterdam van onderop democratiseren.

.


© Hart voor vrijheid Amsterdam.