Dilek Avsar             

Hart voor Vrijheid Amsterdam – kandidaat #17 voor de gemeenteraad en stadsdeelcommissie Amsterdam Zuid
Lieve medemensen,
‘ Alles wat we denken en laten gebeurt door onze hersenen. De bouw van deze fantastische machine bepaalt onze mogelijkheden. Onze kracht, onze beperkingen en ons karakter ‘
Ik ben Dilek Avsar. Moeder van drie kinderen, alleenstaande moeder. Mijn hobby is lezen, ik ontwikkel me elke dag zelf door te lezen. Mijn kracht is dat ik mijn medemensen kan helpen. Ik werk met prachtige mensen om mij heen. We willen, we doen en we denken samen. Wij willen het leven gemakkelijker en leuker maken in onze buurt. Samen sterk zijn voor elkaar.
Het afgelopen jaar heb ik gestreden om van mijn bewindvoerder af te komen. Het was een bittere strijd maar ik heb gewonnen – omdat ik in mijzelf geloofde. December 2021 heeft de rechter mij in het gelijk gesteld en heeft deze uiterst onprofessionele bewindvoerder in het ongelijk gesteld – ik kan nu volledig over mijn financiën beschikken, wat een overwinning! Ik was een ‘verdienmodel’ geworden in een door-en-door verrot systeem.
Je kunt in deze video’s zien wat ik bedoel. Hart voor Vrijheid Amsterdam is mijn plek om de verandering vorm te gaan geven, ik heb er zin in!

                    


© Hart voor vrijheid Amsterdam.