Gesprek onder begeleiding van Mordechai Krispijn op 19 november in Amsterdam hoeft maar vijf minuten te duren – door Vincent Adolfse 

Komende zondag 19 november komen in Amsterdam bestuursleden en ‘dissidente’ leden samen voor een gesprek. Het bestuur zet in op ‘meer begrip voor elkaar’. Ik zie dat als een goed teken.  Het HVV bestuur heeft daarover een bericht geplaatst in de HVVnieuwsbrief – ‘we zullen vooral inzetten op meer begrip voor elkaar’. 

Het bestuur hoeft van onze (dissidente) zijde maar één ding te begrijpen. Namelijk dat de bestuurders Verhagen, Van de Neste, Eigenraam en Artz na (minimaal) elf bestuurs-, wets- en voornamelijk HVVkernwaarden overtredingen [LEES ZE HIER ALLEMAAL] de bestuursfuncties direct opgeven.

Volgens mij hoeft de bespreking van komende 19de november dan ook niet langer dan 5 minuten te duren en kunnen we daarna het glas heffen op een glansrijke toekomst met een nieuw bestuur. En een boodschap aan alle leden van HVV. Wees voorbereid op een actieve vereniging Hart Voor Vrijheid, er gaat veel veranderen onder het nieuwe bestuur.

Wij – de dissidenten – zullen graag deze toost uitbrengen mét Peter, Arno, Pasqual en Rick. En uiteraard Mordechai waar we veel respect en waardering voor hebben. We danken hem voor zijn inzet om dit gesprek in goeie banen te leiden.

We zijn vol vertrouwen op een positieve uitkomt en zullen direct een verslag uitbrengen. Want dan is het zondag de 19de en hoogste tijd voor Editie 9, van De Andere Nieuwsbrief ; )

terug naar De Andere Nieuwsbrief


© Hart voor vrijheid Amsterdam.