Mijntje Janssen Steenberg   

Ik sta voor onthulling. Deze 2 jaar heeft veel onthullingen gebracht: iedere burger kan dit zelf onderzoeken en daar zelf conclusies uit trekken. Voor mij heeft de afgelopen 2 jaar duidelijk gemaakt hoe de machtsverhoudingen echt in de wereld werken. Er zijn ook vlak nadat de oorlog in de Ukraine uit is gebroken een paar belangrijke onthullingen gepubliceerd.
Allereerst is er een dump van alle onderzoeksresultaten van Pfizer gedaan nadat ze in eerste instantie 35 jaar over de volledige publicatie van alle onderzoeksresultaten wilden afdwingen. De rechter heeft in het voordeel van de mensheid deze dump afgedwongen. Daarin blijkt dat de huidige afspiegeling van de negatieve reacties en oversterfte als gevolg van het vaccin dezelfde afspiegeling is van de testfase. Daarmee mag geconcludeerd worden dat er is gesjoemeld met test data en dat dit vaccin nooit op de markt toegelaten had mogen worden.
Ten tweede is er een belangrijke video gepubliceerd waar in een zoom gesprek tussen Dr Theresa Lawrie van de universiteit van Liverpool en Andrew Hill, die de toekomst van de mensheid mbt covid bepaalt heeft.
Theresa Lawrie en in eerste instantie ook Andrew Hill leidden een onderzoek naar Ivermectine dat als medicijn ingezet werd bij covid. Het gesprek vond plaats toen het Verenigd Koninkrijk een piek ervaarde met hoge sterfgevallen. Ivermectrine werd, ondanks de goede resultaten, niet verder meegenomen in de besluitvorming van de WHO, we weten allemaal waar wel de aandacht naar toeging. De machtsverhoudingen waren zeer voelbaar in het gesprek en de argumenten van Dr Theresa Lawrence waren onwrikbaar.
(video onder dit artikel)
Deze machtsverhoudingen waren zeer voelbaar de afgelopen 2 jaar, de media heeft hier een zeer grote rol in door vrijwel alles te demoniseren wat buiten het vastgestelde wetenschappelijke narratief viel. Ik denk dat iedereen geschrokken is van de behandeling door de journalisten van Dr Luc Montagnier op de Franse televisie, toen hij in een actualiteitenprogramma zijn visie over het covid genoom gaf. Hij heeft een Nobelprijs gekregen voor het onderzoek naar HIV, hij heeft samengewerkt met Fauci en Judy Mikovich. De laatste had vanaf het begin informatie voor de mensheid omdat ze heel dicht bij de bron zat.
De Franse journalisten van France 2 wisten niet waar ze het moesten zoeken toen Luc Montagnier zijn conclusie gaf over het virus: men wilde niet horen dat het uit eeen laboratorium komt omdat het zo gemanipuleerd uitziet en dat er een component hiv aan toegevoegd is. Hij stelde ook gerust dat het virus in eerste instantie gevaarlijk is voor de mens, maar zich zo snel gaat muteren dat het uiteindelijk endermisch wordt en steeds ongevaarlijker zal zijn. De journalisten reageerden als kleine duiveltjes, die snel door elkaar heen en over de conclusies van Dhr Montagnier heen praatten. Als Gremlins uit de bekende film. Nu is hij dood voordat hij zou getuigen bij Rainer Feulmich.
Wat ook niet onbelangrijk is is de hoeveelheid geld er met het vaccineren van mensen in Amsterdam verdiend wordt: huisartsen mogen geen ivermectrine voorschrijven, maar wel 21,- per gezette vaccinatie in de praktijk en 90,- voor een vaccinatie buiten de praktijk mag declareren.
Ook is er iets met de QR code aan de hand: het is in de ijskast gezet door de minister Kuipers. Alleen is inmiddels de noodwet voor de 4e maal verlegd en is er door de WHO besloten dat bij de volgende pandemie zij het beleid van alle lidstaten over zullen gaan nemen. Dit betekent dat zij bepalen welk land er in lockdown gaat ( terwijl de Anthony Hopkins University een rapport heeft gepubliceerd over het negatieve effect van lockdowns en dat het beduidend meer levens kost en te weinig levens oplevert), er zal verplichte vaccinatie ingevoerd worden bij een nog sterker virus ( dat uit een laboratorium ontsnapt).
Bovendien is er op Europees niveau afspraken gemaakt over de QR code en de persoons- en medische gegevens die daaraan gekoppeld worden en verplicht wordt om je hiermee te identificeren als je wilt reizen, als je een winkel wilt binnenlopen of als je geld op wilt nemen. Het is nu al bekend dat contant geld uit het Bankensysteem zal gaan. Alles onder het mom van ‘veiligheid.’ Tegen zogenaamde hackers en voor de veiligheid van de burger. “De EU wordt dus als het ware de nieuwe overheid.” Is een uitspraak van Arno Wellens. Ook een persoon die goed onderzoek heeft gepleegd naar de machtsinvloed van de Europese Unie en hoe het bankensysteem nu echt in elkaar steekt.
Voor de stad Amsterdam wens ik ook veel onthullingen toe. Er moet veel onderzocht worden in de stad. Waar liggen de machtsverhoudingen, hoe zijn de machtsverhoudingen? Wie de echte bezitters van huizen zijn ( Blackrock? Prins Bernard jr.)
Verder ben ik zo ontzettend teleurgesteld in de burgemeester, ik was aanvankelijk blij dat er voor het eerst in de geschiedenis een vrouwelijke burgemeester het belangrijkste ambt van Amsterdam bekleedt en dat ze ook nog van een partij was waar ik ooit op gestemd heb.
Het agressieve optreden van de politie, de reclame die zij voor vaccins maakte heeft mijn mening 180 graden gedraaid.
Er is veel teveel politiegeweld gepleegd tegen ongewapende, niet-agressieve demonstranten.
De gelimiteerde aantallen dat aan de hoeveelheid demonstranten opgelegd was was wetenschappelijke niet onderbouwd noch onderzocht: er zijn geen uitbraken geweest in de buitenlucht. Verder kun je niet een limited verbod opleggen in voor het demonstratierecht: iedereen moet het recht hebben te demonstreren, daar mag geen limiet aan zitten.
Ik maak me hart voor vrijheid en democratie!
En sta voor het blootleggen en van machtsverhoudingen die de menselijke waardes niet dienen. Eerst menselijke waardes, dan pas macht ( en geld en doen wat je wilt, en met een raket naar Mars gaan)
1e filmpje over het zoomgesprek tussen Theresa Lawrie en Andrew Hill: https://youtu.be/RAZyHy7PCdY
Over achtergronden bij de Ukraine oorlog: https://youtu.be/jhu3lfgHhCI
En https://youtu.be/2AKpsBF-bvo
YouTube (https://youtu.be/RAZyHy7PCdY)
Hoe WHO adviseur draait en toelating pandemie-beëindigend, effectief en veilig medicijn verhindert
Meer dan een jaar geleden waren er voldoende peer-reviewed, gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken die sterke bewijzen leverden voor de werkzaamheid van ivermectine als een behandeling voor COVID in elke ziektefase.
De hoofdauteur Dr. Andrew Hill van de Universiteit van Liverpool schreef een document over deze vele studies voor de COVID Guideline Development Group van de Wereldgezondheidsorganisatie. Hill was een vroege en fervente voorstander van ivermectine. Zijn paper toonde aan dat ivermectine het aantal sterfgevallen met 75% zou kunnen verminderen als het over de hele wereld zou worden gebruikt.

© Hart voor vrijheid Amsterdam.